Ljus och Mörker

Jag sitter hos mamma på sjukhuset nu, det är över 30 grader varmt ute och vi klagar lite, bara lite. Men inne på sjukhuset är det svalt och skönt, och det finns internet, så det klagar vi inte på.
Just nu är vissa dagar bättre än andra, idag har mamma varit uppe och gått, hon sitter upp i sängen och äter sin mat, hon pratar fortfarande långsamt och stakande men hon gör sig mestadels förstådd och hon har inga problem med att säga åt oss vad vi ska göra, saker som att sätta oss ner, äta ordentligt, sova ordentligt. Precis som vanligt alltså.
Hon blir ledsen och rörd när vi läser alla fina kommentarer som ni skickar till oss och hon vill tacka alla personligen, trots att det skulle ta flera dygn av skrivande att genomföra.
Det är för varmt för att skriva, för varmt för att fungera, och det finns ingen inspiration på svala hotellrum. Hur mycket man än sover blir man trött så fort man går utanför dörren. Kanske kommer det nått längre nästa vecka, vem vet. Men tills dess blir det bara små korta uppdateringar.

//Emmelie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s